Σχετικα με εμας

ΔΣ ΣΕΠΠΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Πετοσφαίρισης Α’ κατηγορίας. Υπήρξε αθλητής και αρχηγός της ΑΕ Γαλατσίου για οκτώ χρόνια (1978-1986) με την οποία κατέκτησε έξι πρωταθλήματα. Το 1986 σταμάτησε το βόλεϊ λόγω σοβαρού τραυματισμού και ξεκίνησε να ασχολείται  με την προπονητική.

Διετέλεσε  προπονητής πολλών ομάδων όπως της ΑΕ Γαλατσίου, του ΑΟ Νεάπολης Ν.Ιωνίας, του ΟΦ Νέας Ιωνίας, του ΟΦ Χολαργός, του ΝΕΦΟ Νικηφόρος, του ΑΟ Νεάπολης σε αναπτυξιακά τμήματα καθώς και σε ομάδες Ανδρών και Γυναικών με πολλές διακρίσεις. Υπήρξε Α΄ προπονητής της ομάδας του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών το 2002. Ανέλαβε επίσης ως  Α΄ προπονητής την ομάδα της ΑΕΚ την οποία ανέβασε στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών το 2010.

Από το Σεπτέμβριο του 2021, είναι προπονητής στο γυναικείο τμήμα του ΑΟ Σταμάτας, που αγωνίζεται στην κατηγορία Γ' Τοπικό ΕΣΠΑΑΑ.

σαμαρας
Blank 400 x 100 tr
patsiaouras
Α' Αντιπρόεδρος

ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Ο Αστέριος Πατσιαούρας είναι μέλος ΕΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της Πετοσφαίρισης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. 

Είναι κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου Alma Matter Rudolphina Uni Wien στην αθλητική ψυχολογία.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Πετοσφαίρισης και Αθλητικής Ψυχολογίας και έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.

Επίσης έχει γράψει ή/και επιμεληθεί τέσσερα βιβλία στην πετοσφαίριση.

 

 

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα και την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και παρατηρητής αγώνων (Supervisor) για την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης (CEV).

Blank 400 x 100 tr
Β' Αντιπρόεδρος

ΠΡΑΓΚΑΛΟΥΔΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

ΠΡΑΓΚΑΛΟΥΔΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
Blank 400 x 100 tr
Γεν.Γραμματέας

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Blank 400 x 100 tr
ΤΑΜΙΑΣ

ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ

Blank 400 x 100 tr
ΜΕΛΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΑΚΚΙΩΤΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

Blank 400 x 100 tr